På spåret

Årets deltagare i SVT’s program På spåret har nu släppts. Jan-Olov Andersson från Aftonbladet säger att ”Det är mindre A-kändisar i årets På spåret.”

Nytt för programmet i år blir en app där man kan tävla mot både familjemedlemmar och deltagarna i På spåret. Kristian Luuk säger att  ”Många tittare har hört av sig och önskat en app.”

Årets deltagare är: Kakan Hermansson, Göran Hägglund, Anne-Lie Rydé, Malou von Sivers och Sigge Eklund. Årets sändning av På spåret är programmets 27:e säsong.

Göran Hägglund får klara sig utan sin tidigare partner i programmet Anna Ekström. Detta förklarar Kristian Luuk som följande:

”Det har varit uppe på högsta nivå på SVT. Vi kan inte ha en sittande minister i ett underhållningsprogram, så lyder lagen.”

Anna Ekström, som blev gymnasieminister för två veckor sedan.

Elisabet Höglund och Jesper Rönndahl, som vunnit På spåret två gånger, deltar inte i årets sändning. Elisabeth Höglund säger:

”Efter inspelningen meddelade producenten att vi inte får vara med nästa år för nu har vi varit med så mycket. Kanske kan vi vänta några år.”

Höglund fortsätter med att det hela kändes:

”Tråkigt men samtidigt har jag viss förståelse för att andra måste ha en chans att vinna så jag får väl acceptera det även om jag tycker att det är kul att vara med.”

”På spåret” får säsongspremiär den 2 december i SVT1.

 

Kommentera